Minusta

En ole vielä kuollut koulutöihin. Olen IB-lukiossa. Pidän siitä. Käytän paljon stereotypioita ja saan sillä ihmiset usein vihaiseksi. Kanssani pärjää hyvin, kun muistaa, että kaikki käyttämäni stereotypiat ovat sarkastisia, enkä tarkoita niitä tosissani. Olen sarkastinen. Porot ovat tyhmiä, revontulet tylsiä. Nuo eivät olleet sarkasmia. Asun pienessä porokylässä pohjolan perukoilla.

En ole samanlainen, kuin muut lukemisesta nauttivat, olen sosiaalinen (ennen kuin suljet sivun, lue edellinen kappale uudestaan). Olen lukenut aina. Joskus aktiivisemmin, joskus passiivisemmin. Pidän lukemisesta. Kirjailijoista pidän eniten niistä joiden teosten lukemisesta tykkään eniten. Nautin Patricia A. McKillipin tuotannosta. Olen romantikko, mutta en myönnä sitä, koska olen poika.

Kuuntelen musiikkia, pidän myös musiikista. En selitä enempää mistä pidän. Saatte listan. Ultra Bra, Scandinavian Music Group, Beatles, Nightwish, Epica, Sonata Arctica, Apulanta, Zen Café, Kate Bush, Annie Lennox, Hozier, Kamelot. Minua ei kiinnosta bändissä mikään muu kuin musiikki. Ainoastaan kahdesta yhtyeestä tiedän enemmän kuin yhden henkilön nimeltä. Nightwish ja Beatles.

Rakastan teetä. En juo kahvia. En juo mustaa teetä. En juo assam teetä. Juon japanilaista ja korealaista vihreää teetä. Ja kiinalaisista valkoista, keltaista, puolifermentoitua oolongia ja pu-erhia. Minulla on vain yksi maustettu tee. Muuten maustan teeni itse tarpeen mukaan.

Kuvaan satunnaisesti. Kuvat saattavat käydä läpi raskastakin muokkausta, mutta kaksi periaatetta on. Mitään ei poisteta, eikä lisätä. Kuvat on kivoja. Joskus voin niitä laittaa sekaan, kun sopii johonkin.

1 kommentti:

  1. Sinulle olisi haaste :) toivottavasti et ole vielä tätä saanut :D

    http://ikuinenlukutoukka.blogspot.fi/2016/05/unpopular-bookish-opinions.html

    VastaaPoista