3/31/2016

Maaliskuun luetut

Tämän kuun alku meni taas lukemisen kannalta kokonaan ohi. Onneksi loppukuusta sain edes vähän paikattua. Koko kuun luetut ovat ainoastaan suomalaista, mutta myös espanjalaista ja amerikkalaista aloitin. Luen ne loppuun, kun suomalainen alkaa tympäisemään. Ehkä ensiviikolla, ehkä elokuussa. Nyt on tullut ongelmaksi se, että olen lukenut liian nopeasti ja on vaikeuksia kirjoittaa ja julkaista kaikki arvostelut. Haluan kirjoittaa kaikesta, mitä luen.

Kirjoja, 6  Sivuja, 1654 (Käytin tähän allekkainlaskua!! Sillekkin siis tuli käyttöä. Ja tämä siksi, että kirjoitan tätä puhelimella ja en jaksa avata toista sovellusta(Nyt kun palasin koneelle, voin sanoa, että älkää koskaan kirjoittako samaa postausta sekä puhelimella, että koneella. Asettelu menee ihan plörinäksi))

Laura Lindsted - Oneiron (2015)

Sivuja 400

Kirja aivan omassa luokassaan. Tästä on mahdotonta sanoa, pidinkö vaiko enkö. Ei ole mitään mihin verrata. Ei ole mitään vastaavaa. Yksinkertaisesti hieno kirja, mutta lukukokemuksena en silti nauttinut. Yritäkkää tästä ristiriitaisuudesta nyt jotain ottaa irti.


Selja Ahava - Taivaalta tippuvat asiat (2015)

Sivuja 222

Tästä pidin. Kirja sattumasta, menetyksestä, ilosa, ehkä jopa kivusta. Monipuolinen kattaus kaikkea mukavaa ja ei niin mukavaa mahdutettuna tiiviiseen pakkaukseen. En ehtinyt kovinkaan kyllästyä lukiessani. Monta tarinaa kiedottuna mielenkiintoisesti toisiinsa.


Laura Lehtola - Pelkääjän paikalla (2015)

Sivuja 238

Tervetuloa takaisin kuoleman pariin, tässä jaksossa mukana myös syöpä. Ihan mukava kirja ja viihdyttävää lukemista. Jos on lukemisesta pulaa, niin tähän kannattaa tarttua ja miksei muutenkin. Kuolema ei ole liian päällekäyvää ja ahdistavaa, vaan mukana pysyy aivan helposti.


Leena Krohn - Erehdys (2015)

Sivuja 155

Romaani tai novellikokoelma, en osaa päättää. Sen tiedän, etten pitänyt eikä Krohn kuulu lempikirjailijoihini.


Sofi Oksanen - Norma (2015)

Sivuja 304

Ei yhtään niin huono, kuin annettiin ymmärtää. Minulta puuttuu kokemus Oksasen aiemmasta tuotannosta, joten en osaa verrata siihen, eikä mielestäni pitäisikään. Jokainen kirja on oma teoksensa.


Emmi Itäranta - Kudottujen kujien kaupunki (2015)

Sivuja 335

Tämä oli oikein hyvä kirja. En jaksa odottaa seuraavaa kirjaa. Hyvin erilainen kuin Teemestarin kirja. Idea on mielekkäämpi mutta en osaa sanoa, kumpi on parempi.


1 kommentti:

  1. Samaistun sun ajatuksiin Oneironista, minäkään en monta kuukautta lukemisen jälkeen ole osannut päättää tykkäsinkö vai en :D

    VastaaPoista